perjantai 10. toukokuuta 2013

Aikaansaannoksia

Lupailin kuvallista raporttia istutuksistani, joten mikäs sen sopivampaa kuin tähän perjantai-iltaan moista laitella. Ilma oli kaunis ja karkasinkin töistä ajallaan, sillä ruokakauppaan oli jälleen rynniminen. Onneksi ilmeisesti valtaosa työssäkäyvistä ihmisistä oli nähnyt oivallisen vapaapäivän tässä päivässä eikä ruokakaupassa ollut ollenkaan sellainen helvetti valloillaan kuin olisi sopinut odottaa.

Tarkoitukseni oli esitellä teille tässä postauksessa pihan aikaansaannoksiani VV:n avustuksella, mutta vittu kun tämä saatanan bloggeri ei suvaitse ladata ensimmäistäkään kuvaa eetteriin tällä hetkellä.

Eli palaan asiaan sitten kun systeemi suvaitsee olla kanssani samaa mieltä. Ihme touhua...

Mut hei, Suomi johtaa (tällä hetkellä) lätkämatsia Venäjää vastaan. Keskitynkin katsomaan sitä. Palataan sitten kun v-käyrä on laskenut ja kuvani ovat julkaisukelpoisia...

10 kommenttia:

 1. Mäkin täällä jännään Suomen peliä. suht hyvältä näyttää just nyt!

  VastaaPoista
 2. Joo, hyvä Suomi! Voitto tuli, vaikka en uskonutkaan. :)

  Mutta edelleen veettäätoi, että ei saa kuvia ladattua. Kokeilen ehkä huomenna uudestaan, kele...

  VastaaPoista
 3. Olkoon voima... eikun bloggeri kanssasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu ainakaan eilen, mutta katsotaanpa tänään uudestaan...

   Poista
 4. Toisinaan tämä blogger tuntuu elävän täysin omaa elämäänsä, itse tappelin tässä muutama päivä sitten sellaisen asia kanssa että kuvat kyllä sai ladattua mutta eivät meinanneet asettua oikealle kohdalle tekstiin vaan blogger viskoi niitä mihin sattui.

  Toivottavasti mukana on (sitten kun saat homman pelittämään) muutama kuva VV:stakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Välillä pitää käydä fonttitaistoa kun fontti ja sen koko muuttuvat kesken postauksen kirjoittamisen. Tällaiseen en vielä ole törmännyt, että kuvat eivät lataudu palvelimelle, vaikka yhteydet on kunnossa jne.
   Noh, katotaan.

   Juu, mukana on VV:n kuviakin jos nyt ikinä saan ne ladattua... Ryhdynkin taas yrittämään.

   Poista
 5. Kyllä kaikki järjestyy aikanaan , älä murehti ,me jaksettaan odottaa , Onnea Suomen voittoa myöten jääkiekossa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en olekaan sunnuntain aamupäivän jälkeen kokeillut. Tuolloin ei onnistunut, jospa tänään toimisi...
   Kiitos, kiitos, tänään pitää taas jännätä jääkiekkoa. :)

   Poista
 6. Joskus blogger kyykyttää. Minulle se teki jos jonkinmoista temppua pari vuotta sitten. Itse asiassa, kuvatilani tuli täyteen ja kahdellakymmenellä dollarilla ostin sitten rajattoman kuvatilan. Siitä kyllä tulee ilmoitus eikä sinulla taida olla kuvapostauksia useinkaan.

  Olen huomannut, että tietyt sosiaalisen median palvelut (FB, Blogger, Instagram) ovat iltapäivisin varsin hitaalla, ilmeisesti johtuu siitä, että jenkkilässä herätään uuteen aamuun ja miljardi ihmistä näppää samanaikaisesti koneet tulille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ensin epäilin, että olisiko kuvatila ollut minimaalinen ja tullut täyteen, mutta mitään ilmoitusta ei tosiaan ole tullut. Eikä minulla niitä kuviakaan nyt mitenkään tolkuttomasti ole ollut mielestäni.
   Eli vika lienee jossain muualla = bloggerin toiminnassa.

   Noh, koitanpa taas tänään uudestaan. Nyt on jo pihassa ehtinyt tapahtua muutakin, mutta kunhan saisi nuo vanhat kuvat ensin jakoon.

   Poista