perjantai 11. marraskuuta 2011

Konsolipelaaminen vahingoittaa terveyttäsi

Ainakin jos olet kaltaiseni ylipainoinen, rapakuntoinen ja keski-ikäinen toimistotyöläinen!
Siis jumankekkula sentään, että mä olen ki-pe-ä!!
Kahtena päivänä olen pelannut Pleikan Move -version pelejä elikkäs tennis, ping pong & liitogolf, ja kyllä on frouvan läskit nyt ihmeissään! Pelkkä käden nostaminenkin sattuu ihan saatanasti! :D

Pohdinkin nyt, että palaanko soffapotuksi kutimieni pariin vai jatkanko sinnikkäästi ja hankin vaikka jonkun Zumba-pelin, että joutuisi koko kroppa koville. 
Punttisalilla riehujaksi tai julkisissa laumajumpissa kävijäksi musta ei ole, joten tuo voisi olla minulle sopiva liikuntalaji. Luulis siinä läskinkin vähän karisevan samalla. Ei tarttis lähteä kotoakaan mihinkään ja mikäs sen mukavampaa. ;) Talvella voisin sitten taas vähän hiihtää lisäksi. Siis mikäli nyt tulee vielä samanlainen kunnollinen talvi kuin kaksi edellistä. 

Tänään lievensin kaamosmasennustani pienimuotoisella shoppailulla. Nakkasin Siipan iltarientoihin (korruptioillalliselle siis ;) ) ja samalla reissulla kävin ostamassa vähän villasukkalankaa kun lupasin ystävättärelle pinkit villasukat. Aion kyllä laittaa sekaan vähän valkoista, mutta ei kerrota sitä hänelle näin etukäteen. ;)
Samalla ostin ihanaa "pörrölankaa" josta ajattelin tekaista kaulaliinan ihan itselleni vaihteeksi.


Lisäksi kävin Emotionissa tuoksuostoksilla. Sain sieltä nimittäin edelliskerran ostosten yhteydessä tuoksunäytteen, johon kovasti ihastuin. Tänään sitten kävin ostamassa koko pullon. Kyseessä on Hilfigerin Women-tuoksu, joka ainakin meikäläisen iholle suihkaistuna sopii kuin nenä päähän. Tuoksujen ostaminen on mukavaa, sillä yksi koko sopii kaikille, joten ei tule samanlaista masennusta kuin vaatteita ostaessa. Mikään ei mahdu päälle ja se mikä mahtuu, näyttää joltain perunasäkiltä. 

Huomenna on kuitenkin sekin "ihanuus" edessä. Pakko olisi löytää parit housut... 
Nautin siis tästä illasta ja huomenna lähden ostoshelvettiin parkumaan sovituskoppiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti