tiistai 8. joulukuuta 2015

Valittaminen ei ehkä kannatakaan aina...


Joskus valitukseen saamastaan vastauksesta voi tulla vielä huonompi mieli kuin siitä tuotteesta/palvelusta, josta valitti.

Näin kävi minulle tässä voileipäkeksi-gatessa. Vitutuksen määrä moninkertaistui. Sanottakoon tähän väliin, että koiranruokafirma toimi esimerkillisesti ja ripeästi, vastasi saman päivän aikana kun oli valituksen saanut, myönsi auliisti virheen ja toimitti uuden koodin. Kiitos siis Royal Canin

Mutta sitten tämä ei-niin-onnistunut valitus... 
Kuten aiemmin kerroin, tein reklaamation Kantolan sivujen kautta kuten neuvottiin ja jäin odottamaan. Ja odotin. Ja odotin.
Puljusta ei edes sähköpostikuittausta tullut, että palaute olisi kopsahtanut perille. Odotin lisää. Juuri kun olin aikeissa laittaa uutta palautetta siitä, että eivät vastaa palautteeseen, oli kusti polkaissut ihan kirjepostia puljusta.

Hetkellisesti ilahduin, että ovat sittenkin noteeranneet reklaamaationi. Luin kuoressa olleen kirjeen... (pahoittelen kuvan huonoa laatua, en jaksanut skannata vaan otin siitä valokuvan).

Kirjeen luettuani olin vielä ihan iloinen, että kompensaatiota laittavat ja myöntävätkin, että paistaja oli nukahtanut jonnekin varastohuoneeseen. Kunnes sitten avasin sen lahjakortin kääreen...
 

Kompensaatiota neljä euroa. Neljä v*tun euroa!!!! Joo, sillä saa uuden voileipäkeksipaketin. Mutta eikö sillä ole mitään arvoa, että olen käyttänyt aikaa ja vaivaa huomauttamiseen saati sillä, että mielikuvani kyseisestä yrityksestä huononi merkittävällä tavalla. Ei saatana.... Vihaisemmaksi melkein tulin tuosta kuin siitä, että olisin saanut vain "lämmintä kättä".
Lisäksi huvituin kovasti kun lahjakortti on Siwaan tai Valintataloon. Samana päivänä oli nimittäin uutisoitu, että Kesko on näiden liiketoiminnan ostanut, että näinköhän tuolla lahjakortilla on kohta mitään virkaa... Sitäpaitsi, minä en käy Siwassa enkä Valintatalossa. Ikinä.

13 kommenttia:

 1. Oho, hurja summa. Elämä risaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin, annoin sen lahjakortin anopille! :D

   Poista
 2. Senkin tyytymätön! :D :D

  (mä olisin todennäköisesti kävellyt paikanpäälle vittuilemaan :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! :D

   Vähän mieli teki, mutta ajattelin, että hukkaan menee sekin energia...

   Poista
 3. Neljä euroa!! No nyt on Kantolalla oltu reiluja :D

  Tuohan on jo henkilökohtaista veetuilua. Vähintään olisivat voineet lähettää laatikollisen näytekeksejä kun niitä joulun aikaan edustajat kuitenkin selkä vääränä kantavat kauppiaille. Olisi luullut yhden irtoavan kuluttajapalautteen antajallekin, etenkin kun kyseessä oli selkeä virhe.

  Palauta tuo 'lahjakortti'.

  Ei taas niin minkään valtakunnan pelisilmää siellä keksitehtaalla, ei niin minkäänlaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mulla on todella ristiriitaiset fiilikset, sillä juustonsyöjälle Kantolalla on ihania perinnekeksejä ja Valitut-lajitelma on myös oikein hyvä. Eli niitä kyllä ostan, mutta toisaalta hatuttaa ihan hemmetisti moinen "hyvitys".

   Annoin sen neljä euroa tosiaan anopille, hänen lähikauppansa on Valintatalo... ;)

   Poista
 4. Ehkäpä tuo oli selkeä viesti että valittaminen ei kannata. Asiakas tyytyköön siihen mitä saa ja sillä hyvä. Joka tapauksessa voidaan todeta että Kantola on paska, pers'aukinen firma joka voi pitää vitun keksinsä ja mitä lie helvetin öylättejä nyt sitten ikinä valmistavatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun piipahdit, paimen! Pitkään olet sinäkin ollut jossain tundran uumenissa kun ei ole mitään kuulunut. :)

   Kyllä mä valitan jatkossakin, koska olen niin v-mäinen ämmä!

   Seuraava postaukseni tulee käsittelemään postin pakettipalvelua, sillä se oli niin surkuhupainen episodi, että ei paremmasta väliä! :D
   Lisäksi olisi sananen sanottavana yhdestä teleoperaattoristakin. ;)

   Poista
 5. Joskus kannatta valittaa suoraan facebookin tai julkisivuille. sieltä tule vastaus melkein heti ja anteksipyynnöt .. kuvien kerä ja näin että mahdol. paljon ihm. näkee ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuolla julkisivuilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin täyttää palautelomake.
   Ehkä pitää jatkossa suosia naamakirjaa sitten.
   Mutta ehkä se huono palvelu täältä blogin kauttakin leviää edes johonkin tietoisuuteen. ;)

   Poista
 6. Nyt minä valitan! Missä viipyy tämän vuoden postaukset??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takaraivossa. :D
   Ensin lomailin ja leikin vaan tabilla enkä edes avannut tietsikkaa ja nyt oon taas töissä enkä ole ehtinyt. Parikin postausta olis tuloillaan. :)

   Ja vastavalitus: missä on kuukauden kalenterikuva???!!!! Se oli sun vastuullas tälle vuodelle, että hopihopi!

   Poista
 7. Kalenterikuvat on julki! Muutaman tunnin myöhässä mutta julki ovat!

  VastaaPoista