torstai 12. marraskuuta 2015

Valittaminen kannattaa aina

Kyllä minä taas mieleni niin pahoitin!

Olen ahkera voileipäkeksien kuluttaja kun ne ovat kätevä pikku välipala milloin milläkin höysteellä. Kantolan perinteistä olen suosinut maailman sivu ja aina on hyvää ollut.
Paitsi nyt. Eilen avasin uuden paketin ja mitä helvettiä!!?? Keksit eivät olleet ollenkaan lehteviä vaan suorastaan littanoita ja näyttivät hieman epämääräisen tummilta. Makukin oli tympeä ja hieman tunkkainen. Siippa todensi laaduntarkkailuni ja niinpä tänä aamuna ryhdyin väsäämään valitusta Kantolaan.

Ja mitä sainkaan huomata? Mikään ei ole niinkuin ennen, Cream crackeritkin tehdään nykyään Ruåtsissa! Kantolan puljun omistaa joku monikansallinen riistoyhtiö... Saapa nähdä mitä sieltä vastataan, olen jo valmiina postittamaan keksit kääreineen heille. Valituksen lähetin oikein kuvan kera.

Paha, paha kräkkeri!
Olisin laittanut useammankin kuvan, mutta typerä palautelomakehässäkkänsä antoi liittää vain yhden kuvan. Ja kuitenkin pyysivät kuvaa viallisesta tuotteesta JA pakkauksesta. Juu, en ruvennut fotoshoppaamaan...

Toinen mielipahaa aiheuttanut ja valitukseen johtanut asia oli tulevan perheenlisäyksen sponsoroitu ruokapussi. Ovat ruokamerkin kasvattajakerhossa siirtyneet sellaiseen "hienoon" kortiin, josta etukoodi raaputetaan esille ja sillä sitten saa ilmaispussin tilattua. Hyvä idea, paitsi että. Sitä raaputuspintaa kun ryhtyi kaapimaan kuin ässäarpaa ikään, lähti se saatanan koodikin kävelemään! Ei ole todellista. Ja minua oli jo varoitettu, joten yritin olla äärettömän varovainen.
Toimitin kuvan paskaksi menneestä raaputuskortista jäätävin saatesanoin asiakaspalveluunsa. Ja kas, sieltähän tulikin salamana uusi koodi sekä pahoittelut ja tunnustus, että näiden kanssa on ollut ongelmia.

Noh, tulipahan valitettua, pitkästä aikaa oikein kahteen paikkaan. En olekaan mistään valittanut sen pimennysverhoepisodini jälkeen kun minua niin vitutti se sieltä saamani kompensaatio. :)

Lopuksi iloisempiin asioihin. Lapsi saapuu lauantaina enkä ole vielä keksinyt "bloginimeä" kun en ole tutustunut persoonaansa vielä niin hyvin. Uskon kuitenkin, että siitä tulee VV:lle varsin hyvä pikku apulainen. :)
Katsokaa nyt toista, näin soma voi olla terroristi seitsemän viikon ikäisenä!

Itse suloisuus <3 <3 <3
Lauantaina se sitten nähdään kuinka kotiutumisesta selvitään, siis ihan me kaikki, mukaan lukien VV ja Juniori. 

JälkiJuttu:
Olipa kivaa ja huojentavaa lukea, että Nolliksen operaatio oli mennyt hyvin. Ajatus on ollut kanssaan monesti näinä aikoina, vaikka en ole kommentoinutkaan. Mutta en ole kommentoinut missään muuallakaan viime aikoina, koska työ ja kaikki.

21 kommenttia:

  1. Miten minulle tuli tuosta Itse Suloisuuden kuvasta (jossa hän ON aivan syötävän suloinen) sellainen Wanted -ilmoitus?

    "Wanted! Voileipäkeksien pihistämisestä ja murustamisesta. Palkkio!")

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt kun sanot, niin onhan tuo vähän tuommoinen "pidätyskuva". :D
      Mutta niin soma, enää yksi yö aikaa nukkua rauhassa vähään aikaan... ;)

      Poista
  2. Ei jumankekka !! Mä olen ihan sulaa vahaa tuollaisen sulokuonon edessä. Miten voi ollakin noin järkyttävän söpö otus ?! <3

    Ja mä tiesin sanomattakin, että olet ollut aatoksin mun tykönä matkallani. Kiitos siitä. :) Ja mä luulen, että mun kuntoutuminen kyllä vaan nopeutuu, jos noita söpöjä karvakuonokuvia löytyy täältä mahdollisimman paljon... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja nimenomaan pieni ja söpö! Se on joku universumin kiero suunnitelma, että eläinlapset ovat söpöjä, jotta ihminen niitä ryhtyisi hoitamaan.

      Koitan edistää paranemistasi ja lataan räpsyjä jakoon ensi viikolla kun lomailen. :)

      Poista
  3. Voi ieh mikä luttana!!! Ja osaa jo poseeratakin tuolla lailla! Onko hän samaa rotua kuin VV? Anteeksi tyhmä kysymys, pidän kyllä itseäni aika hakana mitä koiratuntemukseen tulee, mutta pörrierit ovat minulle vähän vieraampaa maaperää. (Onko hän edes pörrieri?)

    Valittaminen kyllä yleensä kannattaa. Yritykset ovat hoganneet, että tulee keskimäärin halvemmaksi korvata asiakkaan mielen pahoittanut tuote, oli siihen sitten perusteltua syytä tai ei, ja näin saada asiakkaalle mielikuva hyvästä palvelusta, kuin jättää korvaamatta, jolloin asiakkaan todnäk viimeiseksi kokemukseksi ko. yrityksestä jää se epämiellyttävä tuote.

    P.S. Ei se minunkaan koiratuntemukseni kyllä ihan aina nappiin osu. Muistan eräänkin kerran, kuinka kehuin vastaantulijalle, että onpa teillä tosi iloinen lintukoiran pentu siinä. Vastaus: Joo no tää on kyllä seitsenvuotias dobermanni...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt huomaan, että oletkin jo edellisen postauksen kommenteissa vastannut kysymykseeni, eli että on samaa rotua kuin VV ja terrierripä hyvinkin. Ihuna mikä ihuna. <3

      Poista
    2. Juu, samaa rotua, eri väriä. :)

      Ei ole vielä Kantola vastannut, mutta koiranruokafirmasta tuli salamana uusi koodi. Kyllä minä odotan kompensaatioksi sellaista vuoden kräkkeri-kasaa. :D

      Nauroin ääneen tuolle lintukoiranpentu-dobberillesi!! :D :D Toki dobberista on moneksi, varmaan myös lintukoiraksi. ;)

      Poista
  4. Terroristi terävin hampain. Selvä juttu - teillä tulee olemaan melko vilskettä seuraavat viikot (ja vuodet). Osasi olet tietoisena valinnut, joten onnea kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ihan oma moka ja vieläpä melko harkittu sellainen! :D
      Suurimman järkytyksen kokee varmaan Juniori kun se on muutenkin sellainen mielensäpahoittaja. VV:n puolestaan uskon opastavan tulokasta elämässä eteenpäin, vaikka mustasukkaisuudelta ei varmaankaan voida välttyä kun neiti on ollut sellainen syliprinsessa. ;)

      Poista
  5. no voi hyvät hyttyset ja menninkäiset, onpa söötti!

    Mitäköhän universumi yrittää kertoa minulle, kun noita söpöhöpölutupikkuhippuliaisia tuntuu tunkevan näkösälle ovista ja ikkunoista. On vissiin söpöymittarini ollut liikaa miinuksella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarvitset uuden kissanpennun, ehkä? ;)
      Elämässä pitää olla söpöyttä säännöllisesti, eihän tätä pimeää kurjuutta muuten kestä.

      Kiitos haasteesta, koppaan sen lupaukseni mukaisesti ensi viikolla. Se on ihan hyvä täky vähän aktivoida tätä blogielämääkin. :)

      Poista
  6. Voi mahoton mikä kuva! Ihan tässä kissaihminenkin heltyy :-)) ja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terroristeissa on vähän kissaakin, tykkäävät lämpimästä ja mukavasta elämästä. :)

      Poista
  7. Oi pientä hauvavauvaa, kymmenentuhattaviisisataa halipusua täältä <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halipusut toimitettu eteenpäin, pikku piraija kiittää :)

      Poista
  8. Kyllä nyt naista viedään kun tuommoisia nappisilmiä ja pikinokkaa saa katsella. Universumin viekkain juoni on pukea erityisesti ärrierin pennut mahdollisimman viattoman ja soman näköisiksi. Onnea vaan valitsemallasi tiellä <3

    Ja ihan olen samat keksit paskoiksi todennut, ei ole enää semmoinen pullukka, lehtevä keksi vaan väsähtänyt jauholätty. Mieluummin ostankin nykyisin niitä Carrsin pyöreitä keksejä. Ohuitahan ne ovat mutta menevät hyvin juustomurikan kaverina.
    Jännityksellä odotan mitä Kantola vastaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näin on, söpöjä ja pirullisia nuo pikku terroristit. :)

      Carrsit sopivat juustojen kyytipojaksi, mutta noista kräkkereistä olen tykännyt sellaisena välipalatyyppisenä ratkaisuna.

      Ja aattele! Ei ole Kantola vieläkään vastannut, kohta on viikko mennyt. Huonoa asiakaspalvelua, sanon mä.

      Poista
    2. Eikö vieläkään vastausta? Jo on kuluttajan palautteella arvostus nollassa :(
      Enkä muuten enää voi kaupassa keksihyllyn ohi kävellä katsomatta paheksuen Kantolan crackereita. Näin se media muokkaa mielipiteitä.

      Poista
    3. No kyl tuli vastaus ja semmoinen, joka ansaitsee oman postauksensa... Ei parantanut mielikuvaa kyseisestä yrityksestä.

      Poista
  9. Sitä minä vaan, että lauantai oli ja meni. Itse asiassa kääntyi just maanantain puolelle ja täällä odotetaan raporttia piraijan kotiutumisesta! Jos ahnaasti saa toivoa, niin kuvien kera... (olen ahne paskiainen...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja sehän on jo yli viikon ollut! Sorry, parannan tapani. Olen saastuttanut muita kanavia pentukuvillä, mutta en tätä... :)

      Poista