maanantai 31. elokuuta 2015

Kuukauden positiiviset

Pari viikkoa on taas vierähtänyt niin ettei meinaa perässä pysyä. Kuluneisiin viikkoihin on mahtunut ihan kivoja juttuja:

* Siippa kävi työretkellä ja sehän tarkoitti automaattisesti tuliaiseksi shampanjaa. Joooo, ei huano! :)

* Hullu vuokralainen muutti pois naapurista eikä edes polttanut kämppää läksiäisiksi. Roskis on täynnä kaikkea epämääräistä, mutta menköön, vihdoinkin siitä päästiin! Pelottaa tosin jo valmiiksi, että millainen on seuraava...

* Lauantaina vietin mainion päivän pentunäyttelyssä töissä. Ihania koiralapsia oli kahmalokaupalla, melkein tuli pentukuume.

* Sunnuntaina olin mainiossa, vaikkakin vähäosallistujaisessa, match show'ssa tuomaroimassa ja kohtasin maailman hurmaavimman mopsilapsen sekä monta muuta ihanaa koiraa. Kylläpä oli mukavaa taas pitkästä aikaa!

* Syksylle on reissua luvassa, matka varattu ja koirahoitola tilattu. Sitä odotellessa jaksaa pakertaa.

* Tilasin myös kukkasipulit Titan suosittamasta nettikaupasta itselleni ja parille kaverille. Niitä odotellessa pitää vissiin kääntää se kukkapenkki, että on mihin istuttaa...

* Täytynee sitä myös iloita siitä, että on töitä eikä ainakaan ihan vielä ole joutumassa kilometritehtaalle kuten niin moni muu tässä maassa. Kolikon kääntöpuolena sanottakoon, että kahdeksan kuukautta töitä vuorotteluvapaan jälkeen on tuonut minut taas siihen pisteeseen, että aika moni asia töissä vituttaa. Mono vähän vipattaisi uusien haasteiden pariin, mutta en oikein tiedä minkälaisten... Laitetaan mietintämyssy päähän.

Ja nyt ajastan huomiselle aamulle silmänruokaa leideille ettei käy kuten tämän kuun kuvan kanssa. Eli aamulla varhain sitte ruudun ääreen kuolaamaan, eikös vaan. ;)

4 kommenttia:

 1. Mopsilapsia ja kaikkea, voi että! Mie olisin varmaan näpistänyt semmoisen liiviini <3

  Kivaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mopsilapsi oli ihana! Asenne oli kohdillaan ja se näkyi.Oli kyllä monta muutakin kivaa koiraa. :)

   Hyvää syksyä sinnekin!

   Poista
 2. Mitä tulee mieltymykseen shamppanjaan ja pelonsekaisiin tunteisiin epäilyttäviä naapureita kohtaan, niin ollaan koko lailla samikset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ilman shampanjaa olisi elämä ihan perseestä!
   Naapuriin ei ole vielä ilmaantunut uusia vuokralaisia... Ihanan rauhallista! :)

   Poista