keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Heinäkuu

Tässähän sitä on jo niin kolmatta päivää lomalla, että meinasi mennä kuun vaihde ihan ohi!
Pahoitteluni kaikille jotka ovat käyneet täällä jo aamuyöllä kyttäämässä kuukauden namupalaa. :)

Tässä hän nyt on, hei vaan herra heinäkuu. Hää onki siin lehmän kaa ojan penkalla. Tarina ei kerro, että yrittääkö saada lehmää pois ojasta vai mikä on homman nimi. Olikos tää poitsu ollut jo aiemminkin kuukauden kuvassa? Kovin on tutun näköinen. :)


Meillä lomailun mallia näyttävät Juniori ja VV. Kyllä on hyvä pienen eläimen, ja ihmisenkin, ottaa rennosti pitkin päivää. Katsokaapa, näin:


Ja arvojärjestyksestä kertoo sekin jotain, että kumpikos siellä sängyn päällä nukkuukaan.

Reissu pukkaa vähitellen päälle, vielä on nukuttavana viisi yötä ja vielä enemmän on hommia tehtävänä, mutta kohta... :)

Nyt vetäydyn takaisin radiohiljaisuuteeni ja taidan mennä takapihalle köllöttelemään, vaikka kirjaa lukemaan.

6 kommenttia:

 1. No johan tuli maalaisellekin silmänruokaa. Taidanpa kotiinpalattuani lauleskella 'mummo se kanasensa niitylle ajoi' ja hälyyttää sen jälkeen brankkarit paikalle kanajahtiin.
  Tuota kyllä katselee vaikka joka kuukausi, on hyvin rakennettu, on! Kiitos.

  VastaaPoista
 2. Tykkään lehemästä. Ja koirista (nukkuvassa koirassa on jotain lähes hypnoottisen rauhoittavaa!). Eikä se tuo ihmismieskään silmiä satuta...

  VastaaPoista
 3. Saakeli. Enää ei riitä pakanalliset kuvat palomiehistä vaan nyt vedetään mukaan eläimetkin ja ei mitä tahansa eläimiä vaan maatalouselinkenon selkärangan muodostavat bloody kantturat ;D

  Hubaa ja kepeää heinäkuuta -S- <3

  VastaaPoista
 4. Jotenkin on lavastetun näköinen tuo lehmänvetokuva. Toista se oli minun lapsuudessa, kun palokunta kävi nostamassa suo-ojaan ihan oikeasti uponneen hevosen ylös meidän mökin takamailla. No, onneksi selvisi heppa säikähdyksellä siitä silloin :)

  VastaaPoista
 5. Pssst! Käänähän kalenterista elokuuta näkösälle....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Koitan muistaa kotona. :)

   Poista