keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Päänsärky

Juu, tänä aamuna oli vähän päänsärkyä. Ihan vaan siitä syystä, että eilen olin hieman viihteellä ystävättären ja Siipan kanssa, ja kuohari & punkero tekivät tehtävänsä. 

Mutta hauskaa oli, joten voihan sitä pienen päänsärynkin sitten sietää. Etenkin kun se on sellainen särky, joka talttuu ihan pillerillä.

Muutoin minulla on harvoin päänsärkyä. Joskus sellaista hartioista ja niskasta johtuvaa, mutta mitenkään yleistä se ei minulla ole. Sympatiseeraan kovasti niitä, joilla on jatkuvasti pää kipeä tai rasitteenaan inha migreeni. Pääkipu ei ole mukavaa.

JälkiJuttu:
Kevät on selkeästi täällä. Linnut laulavat, harakat tappelevat ja ikkunat näyttävät juuri niin likaisilta kuin ne oikeasti kirkkaassa keväisessä auringonpaisteessa ovatkin. Uhkailivat jollain takatalvella, joten ehkä en vielä heti huomenna pese ikkunoita... Mutta huomenna aion höyryttää keittiön eli ryhdyn siihen lupaamaani suursiivoon!

Tänään surffaillessani blogistaniassa tuli mieleeni muutama bittiavaruuteen kadonnut bloggaaja. Olisi mukava tietää mitä kuuluu Ajatusmurusia-blogia pitäneelle OTJA:lle sinne uuteen elämäänsä tai mihin häipyi Sulkasatoa-blogin Marianne... Olen juuri niin typerä, että jään aina pohtimaan tällaisia asioita, jotka eivät oikeastaan mitenkään kuulu minulle. Mutta kuitenkin haluaisin vain tietää. :)


6 kommenttia:

 1. Mulla on edelleenkin molemmat bloggaajat seurannassa, josko jonain päivänä kuuluisi jotain... Eli samoja miettelehtien täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin mullakin. Just silleen vähän toiveikkaana, että josko jotain kuuluis joskus. :)

   Poista
 2. Päänsärky ON inhottavaa =(.
  Mä taas aina hukkaan blogeja, joita en vielä tunne hyvin. Osun ensin vahingossa johonkin blogiin ja kuvittelen muistavani sen ja sitten parin päivän päästä kun etsin, niin en löydä en sitä kirveelläkään. Tai sit jonkun profiiliin ei pääse eikä löydä mitenkään sitä blogia, vaikka tietää juuri olleensa siellä. Nimikään kun ei pysy mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on se inhottavaa. Olen joskus miettinyt niitä, joilla särkee koko ajan tai ainakin tosi usein päätä, että tottuukohan siihen?

   Mä olen yrittänyt ryhtyä blogilukemisessani sellaiseen, että jos törmään johonkin uuteen, niin lukaisen heti jonkunmoisen otoksen postauksia ja päätän, että pidänkö vai en. Jos pidän, liitän sen heti lukulistaani. Ei pääse hukkumaan. :)

   Poista
 3. Tää on nyt Kohtalon Johratusta ja Sialujen Sympatiaa! Melkein kaksi vuotta on mennyt tuumaustauolla ja tänään kun ohimennen ja puolivahingossa tupsahdin tänne niin olitkin mua kaivannut! Tuntuipa hyvältä! Kohmeiset terveiset kinoksien keskeltä, kyllä se tästä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, sä oot kulmilla kuitenkin! :)
   Toivottavasti heräät hiljaiselostasi ihan kirjoittamaankin. Ja toivottavasti hiljaiselo on vain ollut merkki siitä, että sulla on ollut muuta elämää niin paljon ettei ole ehtinyt bloggaamaan.

   Täällä pukkaa kevättä ihan kunnolla. Mutta niinhän se on tainnut tänä talvena olla, että siellä ison meren toisella puolella on ollut kunnon talvi ja täällä ei...

   Poista