torstai 24. tammikuuta 2013

Itsensäpaljastelua

Tiedättekö, mun päiväni meni ihan hänekseen jo heti aamusta alkaen.
Piti herätä normaalia aikaisemmin kun piti olla yksi palaveri kukonpierun aikoihin. 

Luonnollisesti olisi uni maittanut kellon soidessa, mutta eipä auttanut. Käväisin myös heti herättyäni parkkipaikalla tervehtimässä autoa, sillä lämmitystolppamme on ryppyillyt tässä viime päivinä niin, että auto ei olekaan lämminnyt. No, nyt kun raahasin perseeni pihamaalle heti herättyäni, niin siellä hurisi iloisesti sisälämppäri ilman ongelman häivääkään.
Lyödäänkö vetoa, että jos huomenaamulla luotan siihen, että se toimii niin taatusti ei toimi. Prkl.

Rynnittyäni aamuhämärissä rekkujen kanssa metsässä ja hoputettuani niitä tekemään asiansa palasin kotiin vain huomatakseni, että kohta on jo kiire. Ei muuta kuin naamaa kampaamaan, jotta kehtaa näyttäytyä julkisilla ja valaistuilla paikoilla. 
Onneksi älysin selata puhelimesta sähköpostejani ennen radalle ryntäämistä. Nimittäin aamulla puoli kahdeksan aikaan olikin tullut muutos palaverin ajankohtaan sairastapauksen vuoksi.
Siihen loppui kiireeni ja istuin rauhassa alas juomaan toisenkin kahvimukillisen.

Työpaikalla piti vähän orientoitua uudelleen kun oli yhtäkkiä ilmestynyt "luppoaikaa" muutama tunti. Ei sillä etteikö tekemistä olisi, mutta päivä oli suunniteltu toisin.

Niinpä hörpin kahvia pöytäni ääressä ja arvoin, että mistä alottaisi. 
Ja yhtäkkiä se tuli mieleeni. En ole pitkään aikaan hehkuttanut mitään kenkähörhötyksiäni täällä. Luulette pian, että olen jotenkin parantunut kenkähulluudestani, mutta eihän niin saa käydä, sillä se ei ole totta.

Niinpä otin ihan teitä rakkaita ihmisiäni varten valokuvan itsestäni. Tai no, jalastani. Sillä sujautin töihin tullessa jalkaani loppusyksystä ostamani ihanat punaiset kengät piristämään muutoin täysin mustaa asuani.
Joten oletteko valmiit? Tässä teillä - S -:n jalkaterä kera kengän, olkaapa hyvät.


Eiks oo aika hienot! Ja täytyy sanoa, että tuollainen punainen ei ole millään tavalla lempivärini, mutta nähdessäni nuo kengät, en voinut niitä vastustaa. Ja noille kengille ostin samalla reissulla kaveriksi samanlaiset mustat, mutta niissä on punainen pohja. :)

Näin sitä tuli heitettyä ihan ensimmäinen omakuva tähän blogiin. Toivottavasti kukaan ei pyörtynyt moisesta paljastelusta. Seuraavaa kuvaa odotellessa ei kannata pidättää hengitystään. ;)

22 kommenttia:

  1. Siitä se kuule repee käsistä toi kuvahomma. Niin mullekin kävi, stana. :D

    Ihkut kengät ! *slurps*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No johan mä oon tuutannu sitä kuvasaastaa pihakukkasten ja muiden sellaisten muodossa. Ittestäni en kyl rupee, vaikka välillä tekis mieli laittaa näytille miltä näyttää psori käsissä kun se oikein villiintyy. Vähän horroria kehiin, mutta sitä tulis varmaan naamakuvalla parhaiten. ;)

      Poista
    2. Mun exä sairasti psoria, pahaa sellaista, eikä mikään ollut nautinnollisempaa kuin 'kuoria' sitä saunassa. Olen siis todella erikoinen (lue: hullu) tyyppi. Eli MUA et ainakaan saa niillä kuvilla säikyteltyä. Tod.näk. tulisin saunavermeitten kanssa teidän oven taakse koputtelemaan. :D

      Poista
    3. :D
      Se kupsuttelu on kyllä nautinnollista. Ja muistan joka päivä olla kiitollinen siitä, että naama ei ole ainakaan vielä runneltu kuten veljelläni.
      Vaan tiesinhän mä sen, että sä et järkyty mistään. Tervetuloa saunomaan. ;)

      Poista
    4. Oi, mä olen kans pahimmasta päästä rupien ja kuivien haavojen rapsuttelija, ahhh!! Toinen samaan liittyvä pahe on finnien ja mustapäiden puristelu, siis toisilta. Kaikenlaisia kommentteja punaiset kenkäsi kirvoittavatkaan ;D

      Poista
    5. *reps* :D
      Mä oon kanssa puristelija-tyyppi. Oikein sormet syyhyää välillä kun näkee sopivia "uhreja". :D

      No sehän on suuri osa tätä blogien hauskuutta kun keskustelu kommenttilaarissa alkaa elää ihan omaa elämäänsä.
      Mun mielestä on oikeesti kivaa kun kommentoidaan laidasta laitaan, vaikka livahtais ohi aiheenkin. Ei haittaa, lisää tällaista. :D

      Poista
  2. Aivan ihanat kengät! Oon halunnu ton tyyppisiä punasia korkkareita vaikka kuinka kauan (mulla vaan ei oo oikeen mitään paikka, missä niitä käyttäisin)! Nyt oon sit vähän kade ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kengille tartte olla käyttöpaikkaa. Niitä voi vaikka vaan ihailla tai sit kipsutella himassa korkkareilla.
      Kivoista kengistä tulee hyvä mieli. Noi makso muistaakseni kolmekymppiä. :)

      Poista
  3. Waaau. Viikon päästä me ollaa sit vissii nähty sust kaikki muuki??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän sä toivot. ;-P
      Mutta ei, en aio järkyttää teitä postaamalla jotain omakuvia.

      Poista
  4. Kaunis ja siro jalka näyttää olevan ja nyt sanon varmastikin jotain sellaista, mikä saa muotigurut raivon partaalle mutta mun mielestä toi punainen sopii noiden mustien housujen kanssa.(Ei saatana, nyt alkaa nämä muoti- ja lifestyle-jutut tarttumaan liikaa ;D).

    Ps. Olet muuten oikeassa, se lämmitystolppa ei toimi jos ei sitä aamusella käy palvomassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yks duunikaveri sanoi mulle, että sulla aina on niin sievästi nilkat esillä kun käytät korkokenkiä. Mä tuumasin, että mitään muuta sievää mussa ei enää olekaan, että pakko repiä ilo siitäkin vähästä. ;D

      Ja toihan oli ihan asiallinen värianalyysi, koska tää oli melkein muotipostaus. :D

      En taida uskaltaa jättää sitä tolppaa omilleen huomisaamunakaan. Pakkastakin on taas ihan liikaa...

      Poista
    2. "Siellä ja siellä on havaittu outoa saatananpalvontaa. Pikkuhousuinen punaiset korkkarit jalassa oleva naishenkilö on tavattu aamuisin kumartamassa ja palvomassa sähkötolppaa."

      "Katso naapurin kuvaama järkyttävä fideo, vain iltapulussa!!"

      Poista
    3. Partis!!! :D :D
      Mä hekotan täällä yksinäni ääneen niin että koiratkin tuli kattomaan! :D

      Hitto, toi naapuri lähti kyllä tänä aamuna töihin just sillon kun olin tuolla tolpalla... hmmmm... Pitääköhän lähteä maksamaan voitelurahoja...

      Poista
  5. Olen kenkä- ja laukkufriikki ( yritän enimmäkseen olla OSTAMATTA). Joten lähetänpä laskun sulle siitä hyvästä, kun julkaisit kuvan. Upeet on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla pysyy noi laukkuhommat paremmin kurissa ehkä siksi, että en jaksa vaihdella laukkua koko aikaa, koska siellä laukussa on öpaut koko maallinen omaisuus matkassa.
      Mutta kengät... aaahhhh... Puolet mun kengistä on töissä piilossa ja evakossa ettei ihan koko karmea totuus määrästä paljastu. ;)

      Ja minkä laskun? Et nyt sit osta mitään vaan tyydyt ihailemaan pelkkiä kuvia, sitten niin. :D

      Poista
    2. Mä olen kans sisimmältäni kenkä- ja laukkufriikki, mutta olen onnistunut jo vuosia pitämään tämän heikkouteni joten kuten kurissa ja nuhteessa. Voisin sanoa olevani eheytynyt, ellei se olisi pirun... siis laukun maalaamista seinälle.

      Poista
    3. Mä ostelen kenkiä aika kausiluontoisesti. Saattaa mennä pitkäkin aika ilman mitään hurahduksia, mutta sitten karkaa mopo käsistä ihan täysin.

      Poista
  6. Kengät ovat tosi namit, kerrassaan ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat aika herkulliset, oikein hersyvän punaiset. Ja kaiken lisäksi lesti on hyvä eli ovat varsin mukavat jalassa. :)

      Poista
  7. Kun toi V väkiste änki mun kämppää asusteleen, sil oli tullessaa kassillinen vaatteita, kuus isoo pahvilootallist kenkii ja viis yhtäisoo pahvilootallist kasseja, eli veskoja ja hän oli sillo vast 19v.

    Arvatkaapas montako rekallist häl on ny...ei, en kerro;DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sittenhän sä ymmärrät tän taudinkuvan ihan täysin. :)
      Seuraavan kerran kun Siippaa ahistaa, pyydän kääntymään sun puoleen luottamuksella vertaistukea hakemaan. ;)

      Poista